Stoofschotels... ik ben er dol op! De meesten vind ik bij de winter horen, maar ook in de zomer maak ik ze regelmatig.
Ze kosten natuurlijk best wat tijd, in een half uur heb je ze niet klaar. Maar maak ze eens in het weekend, wanneer je tijd hebt om een pan een uur of 3 te laten staan sudderen op het fornuis of in de oven.
Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven: laat maar gewoon staan op het laagste sudderpitje en ga zelf de stad in (of het bos).
De eerste stoofschotel die ik op mijn site zet, is een feestelijke schotel met kip, die niet eens lang hoeft te sudderen (ongeveer een half uurtje), maar die wat ook ongeveer een half uurtje voorbereiding nodig heeft.
Hij is best feestelijk, dus misschien ook iets voor als je gasten hebt!
En voor de winter (maar ook eigenlijk in de zomer heel lekker), een stoofschotel met mosterd en bier!
Ze kosten natuurlijk best wat tijd, in een half uur heb je ze niet klaar. Maar maak ze eens in het weekend, wanneer je tijd hebt om een pan een uur of 3 te laten staan sudderen op het fornuis of in de oven.
Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven: laat maar gewoon staan op het laagste sudderpitje en ga zelf de stad in (of het bos).
De eerste stoofschotel die ik op mijn site zet, is een feestelijke schotel met kip, die niet eens lang hoeft te sudderen (ongeveer een half uurtje), maar die wat ook ongeveer een half uurtje voorbereiding nodig heeft.
Hij is best feestelijk, dus misschien ook iets voor als je gasten hebt!
En voor de winter (maar ook eigenlijk in de zomer heel lekker), een stoofschotel met mosterd en bier!