Pasta.
Ik eet het regelmatig, daar niet van, maar een écht heel lekkere pastasaus maken, vind ik best moeilijk. Meestal doe ik maar wat, met de spullen die ik in huis heb, en de ene keer valt dat dan lekkerder uit dan de andere. Een kant- en klaar zakje, daar begin ik niet aan, natuurlijk wel eens geprobeerd, maar die vind ik ook helemaal niet lekker. Sauzen uit potjes, het zal aan mij liggen, maar de meeste vind ik ook al niet echt opwindend.
Ik schuif het zelf op mijn smaak, die wat pasta betreft misschien niet helemaal deugt.
Enfin.
In elk geval hoef je hier niet teveel pasta-recepten te verwachten. Als ik denk iets lekkers te hebben, zal ik het erop zetten, maar ik heb allang gezien, dat het werkelijk stíkt van de pasta-recepten op het Internet!! Vast allemaal erg lekker.
Deze week had ik bij de tips beloofd iets te doen met het restant van de ansjovis van het visrolletje, en belofte maakt schuld, dus ik ben maar eens aan de slag gegaan. Ook had ik nog een paprika over, dus ook die verwerkt.
Zo stilletjes-aan zijn alle groenten die ik voor deze week gekocht had op......
Ik heb bij de courgettes al een paar pasta-recepten staan, ik zal de link hier even maken.
Pasta met spekjes en courgettes
Pasta met kipfilet, kerrie en boursin
En onder dit hoofdstukje dus pasta met ansjovis/paprikasaus (ongeveer)
Pasta met vegetarische paddenstoelensaus
Ik eet het regelmatig, daar niet van, maar een écht heel lekkere pastasaus maken, vind ik best moeilijk. Meestal doe ik maar wat, met de spullen die ik in huis heb, en de ene keer valt dat dan lekkerder uit dan de andere. Een kant- en klaar zakje, daar begin ik niet aan, natuurlijk wel eens geprobeerd, maar die vind ik ook helemaal niet lekker. Sauzen uit potjes, het zal aan mij liggen, maar de meeste vind ik ook al niet echt opwindend.
Ik schuif het zelf op mijn smaak, die wat pasta betreft misschien niet helemaal deugt.
Enfin.
In elk geval hoef je hier niet teveel pasta-recepten te verwachten. Als ik denk iets lekkers te hebben, zal ik het erop zetten, maar ik heb allang gezien, dat het werkelijk stíkt van de pasta-recepten op het Internet!! Vast allemaal erg lekker.
Deze week had ik bij de tips beloofd iets te doen met het restant van de ansjovis van het visrolletje, en belofte maakt schuld, dus ik ben maar eens aan de slag gegaan. Ook had ik nog een paprika over, dus ook die verwerkt.
Zo stilletjes-aan zijn alle groenten die ik voor deze week gekocht had op......
Ik heb bij de courgettes al een paar pasta-recepten staan, ik zal de link hier even maken.
Pasta met spekjes en courgettes
Pasta met kipfilet, kerrie en boursin
En onder dit hoofdstukje dus pasta met ansjovis/paprikasaus (ongeveer)
Pasta met vegetarische paddenstoelensaus