Voor de variatie in je dagelijkse menu, is een hartige taart af en toe heel lekker. Ze leveren vaak wel veel calorieën, zodat ik ze zelf niet ál te vaak maak. Het makkelijkst zijn natuurlijk taarten met kant-en-klaar deeg, maar zelf deeg maken is heel makkelijk, en smaakt heerlijk. Soms is bladerdeeg te verkiezen, omdat dat nét wat meer knapperigheid en weer een andere smaak geeft, wat met sommige ingrediënten goed past. Ook kun je croissantdeeg gebruiken, wéér iets anders.
Voor feestjes maak ik ook regelmatig hartige taarten, maar dan let ik er wél op, dat de vulling niet te zacht is, want dan valt hij bij het in stukken snijden helemaal uit elkaar.
Ik zal beginnen met een taart van brooddeeg, wat een enorme hoop calorieën scheelt, al moet er voor het bij elkaar houden van de vulling, natuurlijk toch wat crème fraiche en room in!
Voor feestjes maak ik ook regelmatig hartige taarten, maar dan let ik er wél op, dat de vulling niet te zacht is, want dan valt hij bij het in stukken snijden helemaal uit elkaar.
Ik zal beginnen met een taart van brooddeeg, wat een enorme hoop calorieën scheelt, al moet er voor het bij elkaar houden van de vulling, natuurlijk toch wat crème fraiche en room in!