Gevulde tomaatjes staan altijd feestelijk op een bordje! Met een magere vulling zijn ze ook nog gezond, dus je kunt er met een gerust hart van snoepen!
Ingrediënten:
Bereiding:
Ingrediënten:
- een doosje kleine tomaatjes (cherry, of snoeptomaatjes), of andere kleine tomaatjes: er zijn zóveel soorten op de markt!!
- een blikje tonijn of gerookte makreelfilet
- 2 eetlepels (halfvolle) mayonaise, of net zoveel als je nodig hebt om van je vis een smeerseltje te maken
- eventueel: een eetlepel yoghurt
- een eetlepel kappertjes
- 2 theelepels sambal
- peper en zout
Bereiding:
- was de tomaatjes en snij ze in twee helften. Haal de inhoud eruit met een schilmesje, zodat je mooie "bakjes" overhoudt
- laat die even op hun kop wat uitlekken op een stukje keukenpapier
- meng de rest van de ingrediënten tot een goede massa, doe er van het een of ander nog wat bij, naar eigen smaak!
- vul hiermee de tomaatjes
- versier ze eventueel nog met een blaadje groen, of een dun schijfje zwarte olijf, wat je maar in huis hebt. Dit is niet noodzakelijk hoor!